Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak

Welke eigenschappen heeft dit product?

Heb je plafond- of sierlijsten bij ons besteld en moet je die zelf nog op maat zagen? Dan is de kans groot dat je dit in verstek moet doen. Dat is nodig als je twee onderdelen – in dit geval plafond- of sierlijsten – in een hoek met elkaar moet verbinden. Om dat klusje een stuk makkelijker te maken, heb je een verstekbak nodig.

Deze Lijsten Verstekbak heeft een V-vorm en is geschikt om smalle houten of kunststof delen onder een bepaalde hoek af te zagen. De plafond- of sierlijst zet je in de verstekbak vast met de twee pinnen. Daardoor kunnen ze tijdens het zagen niet verschuiven en weet je zeker dat je niet per ongeluk te veel of te weinig afzaagt.

Deze verstekbak gebruik je om gangbare hoeken van 22,5°, 45° en 90° mee te zagen. Voor het in het verstek zagen van plinten is deze verstekbak niet geschikt.

Specificaties van dit product

materiaal Zagen
gewicht per stuk 1.00 kilogram

Lijsten Verstekbak - V-vormige verstekbak

materiaal: n.v.t.

Alle prijzen zijn incl. BTW
Kies een variant
Aantal stuk bestellen
- stuk +
Nog € 190 voor gratis bezorging.
per stuk
Inclusief BTW
€ 30.55
€ 24.43
subtotaal
Inclusief BTW
24.43

Aanbevolen combinatie

Winkelmandje


Aanbevolen combinatieHoge Verstekbak
n.v.t.


Timmermanspotlood
n.v.t.


Rolmaat Huismerk
n.v.t.
Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.44