Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak

Welke eigenschappen heeft dit product?

Ga je een van de goedkope plinten van Plintenstunter zelf leggen, maar moet je ze eerst nog op maat zagen? Dan komt een verstekbak goed van pas. Daarmee kun je plinten in de juiste hoek zagen die nodig is om ze met elkaar te verbinden. Voor hoge plinten is deze Hoge Verstekbak een handig hulpmiddel. Daarin is ruimte voor het zagen van plinten met een hoogte van maximaal 120 mm.

Deze kunststof verstekbak gebruik je om plinten makkelijk in de juiste hoek te zagen. We leveren er zelfs een deksel bij, die je gebruikt als extra ondersteuning tijdens het zagen. Hoe steviger de plint in de verstekbak ligt, hoe kleiner de kans op schuiven is.

Deze verstekbak is ook geschikt voor het in verstek zagen van plafond- en sierlijsten. De zaag is niet bij de verstekbak inbegrepen, maar Sleufzaag Stanley kun je wel bij Plintenstunter meebestellen.

Specificaties van dit product

materiaal Zagen
gewicht per stuk 2.00 kilogram

Hoge Verstekbak - Hoge Verstekbak

materiaal: n.v.t.

Alle prijzen zijn incl. BTW
Kies een variant
Aantal stuk bestellen
- stuk +
Nog € 190 voor gratis bezorging.
per stuk
Inclusief BTW
€ 18.31
€ 17.64
subtotaal
Inclusief BTW
17.64

Aanbevolen combinatie

Winkelmandje


Aanbevolen combinatieLijsten Verstekbak
n.v.t.


Timmermanspotlood
n.v.t.


Rolmaat Huismerk
n.v.t.
Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.45