Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel Plintenborstel + telescoopsteel - met telescoopsteel

Welke eigenschappen heeft dit product?

Deze plintenborstel + telescoopsteel gebruik je om onze goedkope plinten, sierlijsten, architraven en plafondlijsten makkelijk stofvrij te maken. Omdat deurlijsten en plafondlijsten zich op hoogte bevinden, heb je een lijstenborstel + telescoopsteel nodig. Daarmee maak je ook makkelijk op hoogte schoon en is het niet nodig om er een ladder bij te pakken.

De lijstenborstel is makkelijk op de telescoopsteel te bevestigen. Je schuift hem uit tot een lengte van maximaal 2 meter. Wist je trouwens dat het met deze telescoopsteel ook makkelijker is om je plinten schoon te maken? Met de lijstenborstel op de telescoopsteel hoef je bij het stofvrij maken van je plinten namelijk niet te bukken.

Specificaties van dit product

materiaal Schoonmaken
gewicht per stuk 1.00 kilogram

Plintenborstel Met Telescoopsteel - met telescoopsteel

materiaal: n.v.t.

Alle prijzen zijn incl. BTW
Kies een variant
Aantal stuk bestellen
- stuk +
Nog € 190 voor gratis bezorging.
per stuk
Inclusief BTW
€ 14.78
€ 13.21
subtotaal
Inclusief BTW
13.21

Aanbevolen combinatie

Winkelmandje


Aanbevolen combinatieGladde Plint
mdf vochtwerendPlintenborstel zonder steel
n.v.t.


Hoge Verstekbak
n.v.t.


BijTipLakset
n.v.t.
Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.59