Gratis High Tack montagekit vanaf 190 euro aan plinten en lijstwerk

05-03-2024

Gratis High Tack montagekit vanaf 190 euro aan plinten en lijstwerk.


Wanneer je bij ons voor minimaal 190 euro besteld aan producten, exclusief vloeren, krijg je van ons een gratis tube High Tack montagekit bij je bestelling.

Voor het bevestigen van onze goedkope plinten, sierlijsten, deurlijsten, plintneuten, lambrisering en plafondlijsten kun je een kit gebruiken. High Tack van Plintenstunter is een sterke 1-component lijmkit op basis van MS-polymeer. Door de hoge aanvangshechting is alleen de lijmkit voldoende om de plinten en panelen mee vast te zetten.

Het gebruiken van lijmkit is makkelijker en mooier dan schroeven. Je brengt de geurloze lijmkit zigzaggend aan op de achterzijde van het product. Kleine dotjes lijm op ongeveer 10 tot 15 cm afstand van elkaar is voldoende. Doordat de High Tack na het aanbrengen reageert met vocht uit de lucht vormt het een duurzame rubber met een zeer hoge kleefkracht.

Ga je in de winter met de lijmkit aan de slag? Leg het dan voor gebruik even in een laagje handwarm water. Daarmee zorg je ervoor dat de lijm soepel genoeg wordt voor gebruik.

Naar plinten
Dit artikel heeft mij geholpen

Winkelmandje


Aanbevolen combinatie

Subtotaal
Bezorgkosten
     Algemene voorwaarden

     Privacy statement

     Disclaimer

     © Plintenstunter 2024Profielenstunter
0.12